Menu
4.jpg

Jonker Huiswerk Makelaardij is een relatief jonge organisatie in 2006 opgericht en is gestoeld op de laatste bedrijfskundige inzichten. Een conceptkeuze van lage, vaste tarieven binnen een organisatie die haar netwerk inzet. Dus geen vast personeel, geen dure panden en geen grote overhead in de vorm van auto's en werkplekken, waar de klant indirect ook voor betaalt, maar een team van zelfstandige ondernemers die elk hun eigen specialisme inbrengen.

Angela Jonker

Eigenaar Jonker HuisWerk

Het aanspreekpunt voor alle activiteiten binnen de makelaardij. Angela is makelaar en heeft als aanvulling op haar activiteiten de woonwensmethode ontwikkeld. Verbouwen van ontwerp tot oplevering. Een creatieve makelaar met een heel brede kijk op wonen! U kunt bij Angela terecht voor het aankopen van een woning, het verkopen van uw woning en het verbouwen van uw nieuwe of bestaande woning.

Jan Willem Houweling

Professioneel fotograaf

Heeft zijn eigen onderneming In the Picture Beeldproducties in Zoelmond. Jan Willem is onder andere gespecialiseerd in woningfotografie. Jan Willem zorgt dat uw woning op de best mogelijke wijze wordt gepresenteerd met veel gevoel voor details.

Stephanie Jonker

Grafisch vormgever en DTP-er

Heeft haar eigen onderneming Studiostep in Nieuwegein. Stephanie zorgt dat de verkoopbrochure van uw woning er op en top uitziet. Stephanie is verantwoordelijk voor onze huisstijl, de website, de opmaak van advertenties, borden, autoreclame, het Jonker Journaal en nog veel meer. Creatief en to the point met een speelse en verrassende kijk op vormgeven.

Robert Flierman

Eigenaar van Slinger van Eigenheid in Beusichem

Robert heeft 25 jaar marketingervaring opgedaan in het bedrijfsleven en is voor ons de adviseur als het gaat om marketing- en communicatievraagstukken.

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap