Menu
5.jpg

Beatrijs en Pieter uit Wijk bij Duurstede: "zakelijk maar betrokken"

"Nadat we ons huis zelf te koop hadden gezet, wilden we na een paar maanden toch een makelaar in de hand nemen. Het zelf verkopen lukte niet en in deze lastige tijden wilden we het huis snel kwijt. Ons nieuwbouwhuis stond al letterlijk in de steigers.

We wonen in Wijk bij Duurstede en met de plaatselijke makelaars hadden we geen klik en vonden we ze flink aan de prijs. Onze oude buren hadden hun huis via Jonker HuisWerk verkocht en waren erg tevreden over alles. We hebben toen allereerst de website maar eens bezocht. Dat maakte een prima indruk en de courtage was een stuk minder! Na het eerste gesprek was het duidelijk: Angela gaat ons huis verkopen.

De twijfel of we een makelaar "van de overkant" moesten nemen, was weg. Humor, betrokken en zakelijk, dat zijn wel de kernwoorden bij Jonker HuisWerk. Bij alle gesprekken, bezichtigingen etc. werd dat duidelijk. Niet alleen naar ons, maar ook naar de kopers! De gemaakte foto's waren zo mooi, dat we zoiets hadden van: we hebben wel een heel mooi huis, waarom verhuizen?

Het huis is verkocht onder prima condities en we kunnen helemaal genieten van ons nieuwe huis zonder de zorgen van het oude huis!

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap