Menu
5.jpg

Bouwbegeleiding Jan Willem en Pauline (Zoelmond)

Project verbouwing & renovatie Dorpsstraat 21, Zoelmond·

Opdracht van Jan Willem en Pauline Houweling heeft Jonker HuisWerk samengewerkt met Woonwensrealisatie aan dit mooie project waar wij betrokken waren vanaf de ontwerpfase. Wij hebben de·bouw begeleid tot het eindresultaat (zie onze rubriek·WOONWENSEN).·

Klant aan het woord: Jan Willem en Pauline

Angela heeft ons als coördinator bij onze verbouwing veel werk uit handen genomen door alle contacten met de uitvoerders te onderhouden en de onderhandelingen met hen te doen, binnen ons budget.

Terwijl wij met ons eigen werk bezig waren, heeft Angela alle problemen geruisloos opgelost. Een enorm rustig gevoel, dat alles volgens wens doorstroomt, ook al kun je er zelf om wat voor reden niet bij zijn. En voor belangrijke vragen even een kort telefoontje of tussentijdse afspraak om met ons de alternatieven te bespreken. We hebben een vrij omvangrijke verbouwing kunnen doen in een half jaar tijd.

Wim de Rooij heeft meegedacht met waarom wij bepaalde dingen graag wilden, hoe dat·het beste in ons plan paste en kwam met logische en mooie ideeën voor de indeling van het huis. We wonen er nu met ongelooflijk veel plezier, en zijn trots op de plek die we er samen van gemaakt hebben. Jan Willem heeft een prachtige ruime fotostudio, daar ging het uiteindelijk om, en Pauline heeft een aparte praktijkruimte voor mediations. Inmiddels is alles geschilderd, alleen de naam, De Doornboom, ontbreekt nog. Bovendien een prachtig plaatje als je Zoelmond in komt rijden. Die trots straalde Angela ook uit tijdens de bouwbegeleiding: ze was erbij betrokken alsof het om haar eigen huis ging.·

Angela en Wim vormen samen een gouden combinatie. Ze nemen geruisloos elkaars taken over als de ander er even niet bij kan zijn. Met een concrete checklijst in de hand werden dan de (laatste) werkzaamheden doorgenomen en aan ons teruggekoppeld. Angela is doortastend – strak op de planning en kosten – in goede afstemming met alle uitvoerders wie doet wat wanneer, zodat er vrijwel geen kans op uitloop was. Alleen met een goede planning, goed vooruit kunnen denken en iedereen er op tijd bij halen en op elkaar afstemmen,·kan dat lukken. We zijn heel erg tevreden hoe Angela dat· bij ons gedaan heeft met het door haar samengestelde team van uitvoerders. Wim kon ons beeld van het huis goed vertalen in het uiteindelijk plan. In de samenwerking met Angela was Wim wat meer gericht op het waarom van onze keuzes, vroeg goed door naar onze wensen en kwam daarna met een aantal mogelijkheden waardoor wij een beter afgewogen keuze konden maken. Hij maakte soms ook even pas op de plaats met ons om na te gaan of alles nog klopte met ons beeld.

We zijn na afloop nog steeds verrast over de zorgvuldige nazorg van beiden. Wij hopen dat ze een veelgevraagd team worden, en hebben er alle vertrouwen in dat ze dan toch nog voldoende tijd overhouden voor die persoonlijke nazorg. Want daarin zit hun kracht.

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap