Menu
1.jpg

Herm Ockhuijsen (Bilthoven)

Samen met Jonker HuisWerk uw nieuwe woning kopen!

Dit is een mooie slogan, maar je moet hem wel waar kunnen maken om jezelf tussen al die makelaars te onderscheiden. Ik kan nu zeggen dat Angela dat onderscheidt maakt! “Samen” zijn we het avontuur van een huis kopen aangegaan.

Angela heeft de gave om binnen een gesprek te kunnen aansluiten op jouw belevingswereld, wat maakt dat je het idee hebt dat je elkaar al jaren kent en dat het “eigen” en “vertrouwd” is.

In mijn geval was dit ook daadwerkelijk zo, want ik ken Angela al van kinds af aan, maar in zakelijk opzicht was dit de eerste keer dat we de “samenwerking” aangingen. Het was voor mij de derde keer dat ik een huis kocht, je zou zeggen dat je het dan wel zo een beetje weet, maar het tegenovergestelde is waar.

Je hebt het net genoeg meegemaakt om te weten dat er een ergens een klepel hangt, maar WAAR ook al weer precies? En dan is het prettig dat Angela daar richting aan geeft en samen met jou het hele koop/kijkproces doorloopt. Ik heb gebruik gemaakt van de BLOX BUDGET dienst, dit is me erg goed bevallen. Door de product- en dienstbeschrijving op de website is het kraakhelder wat je mag verwachten en wat het precies inhoud. Naast dat Angela het hele proces in de· gaten houdt en coördineert stuurt ze regelmatig reminders om op het spoor te blijven. Bij belangrijke momenten, was ze voor mij van essentieel belang, zoals bij de bezichtiging en de onderhandeling.

Door haar bouwkundige inzichten en suggesties ben ik anders naar het huis gaan kijken en de mogelijkheden ervan gaan inzien. De voornaamste reden voor mij om een aankoopmakelaar in de hand te nemen was, dat ik bij aankoop en verkoop van vorige huizen had gemerkt dat je de onderhandeling beter kon uitbesteden, omdat dit uiteindelijk ook een beter financieel resultaat geeft. En jawel ook deze tak van sport beheerst Angela tot in de finesse, een paar keer tijdens de onderhandelingen had ik het gevoel dat de verschillen te groot waren en dat het niets zou worden, maar Angela ging maar door en de marges werden kleiner en kleiner, tot de deal rond was.

 

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap