Menu
5.jpg

Hoe pak je het aan!

Een droomkeuken...maar hoe pak je dat aan?

Inderdaad hoe ga je dromen omzetten in ontwerpen en plannen? Hoe pak je dat aan? Wat is mogelijk en wat niet? Allerlei vragen waar we zelf niet uitkwamen.

We hebben Wim en Angela uitgenodigd en kennisgemaakt met hun werkwijze. Deze sprak ons erg aan. Dankzij ontwerpen en goede adviezen hebben Wim en Angela ons geholpen bij het maken van de juiste keuzes m.b.t. hoe onze droomkeuken eruit zou komen te zien en welke "talenten" bij ons aan de slag zouden gaan om de plannen ten uitvoer te brengen.

Dankzij een goede begeleiding en aansturing van de aannemers, schilders, stucadoors, elektriciens, timmermannen is binnen de planning een pracht resultaat neergezet.

Voor

Na verbouwing

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking. Wim en Angela zijn erg betrokken, energiek, kundig en enthousiast. Om planningen te halen en om hun "klant" happy te maken staken ze zelf ook de handen uit de mouwen wat wij erg waardeerden. Nu genieten we van een mooie keuken. Het eten smaakt nog lekkerder omdat het elke dag weer een feest is om te koken en dit aan onze bar op te eten.

Wij bevelen iedereen Wim en Angela van harte aan. Ze nemen veel zorg en werk uit handen.

Ontzettend bedankt.

Zoelmond, Jasper en Pascale

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap