Menu
3.jpg

Bianca en Willem, Beusichem

Huis verkopen? Jonker HuisWerk bellen!

Dit zou zomaar een mooie slogan kunnen zijn voor een onafhankelijke makelaar. In ieder geval hebben wij zonder deze slogan gekozen voor Jonker Huiswerk, zowel voor de verkoop van ons huis Landhuis aan het Molenpad in Beusichem als voor de aankoop van onze ‘keuter’ boerderij aan de Barsweg in Hollandscheveld. Juni 2007 raakte we in gesprek met Angela Jonker over onze wensen in de toekomst. Landelijk wonen met een groter perceel binnen of buiten de regio en het liefst een boerderijtje dat we kunnen opknappen.

En omdat we al een tijdje klaar waren met de renovatie van het Landhuis aan het Molenpad en we al erg enthousiast waren over ons besluit, was de hoogste waarde van ons: snel! En dat lukte Angela. Op 1 augustus 2007 werd onze huidige woning in de verkoop gebracht en op 13 september 2007 verkocht. Vonden we in gezamenlijkheid en na een uitgebreide zoektocht en vele verkenningen van woningen onze nieuwe woning in Hollandscheveld, dat op 5 oktober 2007 is aangekocht.

Verkopen betekent ook vaak opnieuw kopen een mooi moment om met een grote diversiteit aan makelaars in aanraking te komen en daarmee de kwaliteit van Jonker Huiswerk te kunnen vergelijken. Nu weten we dat kinderen een rijke fantasie hebben, en volwassen soms ook, maar makelaars, ja makelaars daarvan leven er toch een grote hoeveelheid in hun eigen wereld. Een wereld waarin gepresenteerde foto’s niet te herleiden zijn naar de ‘werkelijke’ situatie, watermeterputten benoemd worden als voorraadkelder, delen van huizen als zelfstandige woning worden aangeboden. Makelaars die zomaar eigen bestemmingsplannen hebben die bij gemeentes niet terug te vinden zijn en dit alles omschreven in bijna dichterlijke proza.

Gelukkig konden we dit bij Angela Jonker niet ontdekken. We hebben in het verkoop- en aankooptraject ervaren dat Jonker huiswerk to the point is, realistisch in het stellen van de vraagprijs en beschikt over een relativerend gevoel van humor. Zeer zorgvuldig in het toetsen en opleveren van informatie, goed weet te vertalen hoe kijkers en potentiële kopers onze woning waarnamen en beleefden. Met een gezonde dosis gedrevenheid, en zich associërend met onze woning alsof het haar eigen woning was die ze ging verkopen.

Ook bij de aankoop wordt er door Jonker Huiswerk een heldere positie gekozen. Gedegen recherchewerk als het gaat over eigendommen, liggingen, zakelijke rechten en historie van woningen. Adviserend in biedingen bij de aankoop zonder dat daarbij onze eigen besluitvorming in het geding kwam. Kwaliteit vraagt ook een prijs. Voor wat je ervoor krijgt, en dat zeker zoveel als bij welke makelaar dan ook, is het goedkoop en weet je waar je ook in financieel opzicht aan toe bent. Een klein puntje waar je rekening mee moet houden als je (Angela) Jonker Huiswerk in de arm neemt, ze drinkt meer dan één kopje koffie, en dat als brandstof is goedkoper dan benzine!

Bianca Hoogendoorn & Willem Stoelwinder

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap