Menu
5.jpg

Paul Fijten en Mariska Bevers Ravenswaaij

"Samenwerken met Jonker HuisWerk"

Wij waren op zoek naar een ander huis, wat groter en meer in de buurt van Utrecht. Na lang zoeken vonden we het. En toen? Toen stortte de huizenmarkt in elkaar. De ochtend dat we de 2e bezichtiging gingen doen stond de krant er vol van: 'huizenmarkt zwaar onder druk'. Gezellig, dat hebben wij weer. Op zich gunstig voor kopers. Maar... wij moesten natuurlijk ook ons eigen huis verkopen. Wij besloten om eerst te verkopen, dan pas aan te kopen.

Dan is het toch handig dat je af en toe aan de lijn bij het voetbalveld je kroost staat aan te moedigen. Een van de andere aanmoedigende ouders langs de lijn was Angela. Van Jonker HuisWerk Makelaardij.

Angela keek objectief naar ons huis in Ravenswaaij. Wat zijn de voordelen van het huis, wat is bijzonder en gaaf en wat zijn de kritische noten. Wat is een reële tijd waarbinnen je het huis kunt verkopen. Een prima beeld over de waarde van ons huis. En daarbij was er absoluut ruimte voor eigen inbreng. Het standpunt was dat we er beiden, Angela en wij, een goed gevoel over moesten hebben. Pas op het laatst bespraken we de courtage. Behalve dat ze in haar tariefstelling zeer concurrerend is, is ze ook onderscheidend in haar werkwijze. Ze is erg alert. Als het gaat om contacten, zit ze er boven op. Alle geïnteresseerden die brochures aanvragen worden nagebeld. Als mensen afhaakten na een bezichtiging werd altijd doorgevraagd naar de argumenten. Die kon ze dan weer gebruiken bij een volgende bezichtiging.

Wat ons ook erg aansprak is dat Angela zich kwetsbaar durft op te stellen. Als ze iets niet weet geeft ze dat aan, zoekt ze het uit en komt ze er snel op terug. Er is overleg, voortdurend afstemming. Verwachtingen over en weer werden besproken. De manier waarop zij het huis onder de aandacht brengt is zonder meer onderscheidend. Binnen no time hadden we de filmploeg van Het Financieel Dagblad in huis. Angela bleek namelijk haar eigen blog te hebben op de site van FD.

Wij zijn begonnen met de verkoop van huis op het moment dat de crisis op de huizenmarkt uitbrak. Onzekere tijden dus. Angela is dan een zekere factor: rust, creatief, eerlijk en actief. Wij verkochten ons huis, ondanks de crisis, binnen de besproken tijd en voor een goede prijs.

De afwikkeling van de verkoop verliep super strak. Onze kopers hadden geen makelaar. Daar deed Angela niet moeilijk over, zij hielp hen met allerlei vragen en gaf stap voor stap aan welke acties zij moesten ondernemen. Daarbij hield zij altijd de belangen van ons als verkoper voor ogen. Ook de financiële afhandeling was goed geregeld. Zelfs de notaris van de aankopende partij vond haar werkwijze onderscheidend.

Een huis verkopen en aankopen is een emotioneel ding. Dat besteed je niet zomaar uit. Je moet daar een onderdeel van zijn. Angela heeft inlevingsvermogen naar de verkoper en ook naar de koper. Een huis verkopen met Jonker HuisWerk is samenwerken. En dat is volgens ons de essentie.

En nu maar hopen dat ze het buitengewone interessante object aan de Ravenswaaijsesteeg in Ravenswaaij dat we nog te koop hebben, aan een liefhebber verkoopt die van dit waanzinnige pand, een voormalige boerenschuur, een geweldig woon/werkhuis kan maken.

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap