Menu
5.jpg

Aat en Stance, Beusichem: “the best broker you can get”

Aat en Stance, Beusichem: "the best broker you can get"

Jonker HuisWerk...heeft haar huiswerk uitstekend gedaan..met een reële visie op de opdracht: "verkoop een boerderij in deze moeilijke tijd!"

Angela did it!

Binnen 2 weken hadden we een voorlopig koopcontract...en een maand later waren we verhuisd..het was een intensieve samenwerking met de zakelijke, maar ook de emo-momenten welke een dergelijk proces met zich meebrengen...

The best broker you can get!

Hoe pak je het aan!

Een droomkeuken...maar hoe pak je dat aan?

Inderdaad hoe ga je dromen omzetten in ontwerpen en plannen? Hoe pak je dat aan? Wat is mogelijk en wat niet? Allerlei vragen waar we zelf niet uitkwamen.

We hebben Wim en Angela uitgenodigd en kennisgemaakt met hun werkwijze. Deze sprak ons erg aan. Dankzij ontwerpen en goede adviezen hebben Wim en Angela ons geholpen bij het maken van de juiste keuzes m.b.t. hoe onze droomkeuken eruit zou komen te zien en welke "talenten" bij ons aan de slag zouden gaan om de plannen ten uitvoer te brengen.

Dankzij een goede begeleiding en aansturing van de aannemers, schilders, stucadoors, elektriciens, timmermannen is binnen de planning een pracht resultaat neergezet.

Voor

Na verbouwing

Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking. Wim en Angela zijn erg betrokken, energiek, kundig en enthousiast. Om planningen te halen en om hun "klant" happy te maken staken ze zelf ook de handen uit de mouwen wat wij erg waardeerden. Nu genieten we van een mooie keuken. Het eten smaakt nog lekkerder omdat het elke dag weer een feest is om te koken en dit aan onze bar op te eten.

Wij bevelen iedereen Wim en Angela van harte aan. Ze nemen veel zorg en werk uit handen.

Ontzettend bedankt.

Zoelmond, Jasper en Pascale

Beatrijs en Pieter uit Wijk bij Duurstede: "zakelijk maar betrokken"

"Nadat we ons huis zelf te koop hadden gezet, wilden we na een paar maanden toch een makelaar in de hand nemen. Het zelf verkopen lukte niet en in deze lastige tijden wilden we het huis snel kwijt. Ons nieuwbouwhuis stond al letterlijk in de steigers.

We wonen in Wijk bij Duurstede en met de plaatselijke makelaars hadden we geen klik en vonden we ze flink aan de prijs. Onze oude buren hadden hun huis via Jonker HuisWerk verkocht en waren erg tevreden over alles. We hebben toen allereerst de website maar eens bezocht. Dat maakte een prima indruk en de courtage was een stuk minder! Na het eerste gesprek was het duidelijk: Angela gaat ons huis verkopen.

Lees meer...

Bas en Maja Beusichem: verbouwen in alle gemoedsrust

We hadden al een tijd dat we niet tevreden waren over onze badkamer en 1e verdieping. Maar ja, het ontbrak aan tijd en zin om daar serieus mee aan de gang te gaan. We kwamen Angela tegen op de braderie in Beusichem. We raakten in gesprek en waren nieuwsgierig naar het product dat ze te bieden hadden. Namelijk het praktische en tijdrovende deel van een verbouwing uit handen nemen.

Lees meer...

Bouwbegeleiding Jan Willem en Pauline (Zoelmond)

Project verbouwing & renovatie Dorpsstraat 21, Zoelmond·

Opdracht van Jan Willem en Pauline Houweling heeft Jonker HuisWerk samengewerkt met Woonwensrealisatie aan dit mooie project waar wij betrokken waren vanaf de ontwerpfase. Wij hebben de·bouw begeleid tot het eindresultaat (zie onze rubriek·WOONWENSEN).·

Klant aan het woord: Jan Willem en Pauline

Angela heeft ons als coördinator bij onze verbouwing veel werk uit handen genomen door alle contacten met de uitvoerders te onderhouden en de onderhandelingen met hen te doen, binnen ons budget.

Terwijl wij met ons eigen werk bezig waren, heeft Angela alle problemen geruisloos opgelost. Een enorm rustig gevoel, dat alles volgens wens doorstroomt, ook al kun je er zelf om wat voor reden niet bij zijn. En voor belangrijke vragen even een kort telefoontje of tussentijdse afspraak om met ons de alternatieven te bespreken. We hebben een vrij omvangrijke verbouwing kunnen doen in een half jaar tijd.

Lees meer...

Herm Ockhuijsen (Bilthoven)

Samen met Jonker HuisWerk uw nieuwe woning kopen!

Dit is een mooie slogan, maar je moet hem wel waar kunnen maken om jezelf tussen al die makelaars te onderscheiden. Ik kan nu zeggen dat Angela dat onderscheidt maakt! “Samen” zijn we het avontuur van een huis kopen aangegaan.

Angela heeft de gave om binnen een gesprek te kunnen aansluiten op jouw belevingswereld, wat maakt dat je het idee hebt dat je elkaar al jaren kent en dat het “eigen” en “vertrouwd” is.

Lees meer...

Rien en Jolanda de Bruin, Beusichem

"Bij Angela hadden we al bij de eerste handdruk die klik"

Wij kijken met ·een tevreden gevoel terug op de periode rond de verkoop van ons huis aan het Hofple·in in Beusichem. Wij hebben er maar liefst 31 jaar gewoond. Al bij de eerste handdruk van Angela Jonker kregen wij die bewuste klik. Het is zo belangrijk dat je bij zoiets ingrijpends als je eigen stekkie verkopen, een makelaar hebt die je daarin ondersteunt en ook begrijpt wat je ·doormaakt als na al die jaren je huis gaat verlaten.

Lees meer...

Bianca en Willem, Beusichem

Huis verkopen? Jonker HuisWerk bellen!

Dit zou zomaar een mooie slogan kunnen zijn voor een onafhankelijke makelaar. In ieder geval hebben wij zonder deze slogan gekozen voor Jonker Huiswerk, zowel voor de verkoop van ons huis Landhuis aan het Molenpad in Beusichem als voor de aankoop van onze ‘keuter’ boerderij aan de Barsweg in Hollandscheveld. Juni 2007 raakte we in gesprek met Angela Jonker over onze wensen in de toekomst. Landelijk wonen met een groter perceel binnen of buiten de regio en het liefst een boerderijtje dat we kunnen opknappen.

Lees meer...

Paul Fijten en Mariska Bevers Ravenswaaij

"Samenwerken met Jonker HuisWerk"

Wij waren op zoek naar een ander huis, wat groter en meer in de buurt van Utrecht. Na lang zoeken vonden we het. En toen? Toen stortte de huizenmarkt in elkaar. De ochtend dat we de 2e bezichtiging gingen doen stond de krant er vol van: 'huizenmarkt zwaar onder druk'. Gezellig, dat hebben wij weer. Op zich gunstig voor kopers. Maar... wij moesten natuurlijk ook ons eigen huis verkopen. Wij besloten om eerst te verkopen, dan pas aan te kopen.

Dan is het toch handig dat je af en toe aan de lijn bij het voetbalveld je kroost staat aan te moedigen. Een van de andere aanmoedigende ouders langs de lijn was Angela. Van Jonker HuisWerk Makelaardij.

Lees meer...

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap