Menu
2.jpg

Huis aankopen

Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. En dan is het zo ver. U heeft besloten om een ander huis te kopen. Dan breekt een spannende tijd aan met veel vragen en onzekerheden. Wat is de bouwkundige staat van de woning, hoe moet u bieden, hoe moet u onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet u vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier?

Het kopen van een woning vereist deskundigheid, zorgvuldigheid en ervaring. Het kopen van een huis is deels een emotionele beslissing wat uw positie bij het onderhandelen echter kan beïnvloeden en u veel geld kan kosten. Wij ondersteunen en begeleiden u graag bij het aankopen van uw nieuwe woning. Onze benadering richting u en de verkoper is er altijd één van openheid en prettige zakelijkheid.

Nu wilt u bij het kopen van een woning graag ondersteuning, maar moeten de kosten wel in overeenstemming zijn met de werkzaamheden. Speciaal voor u, de consument met oog voor het budget, bieden wij u onze aankoopbegeleiding op maat aan.

Aankoopbegeleiding op maat: BLOX BUDGET u kiest simpelweg het blok dat bij u past!

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap