Menu
5.jpg

Woning kopen met BLOX BUDGET

Blox Small kost u € 395,= inclusief B.T.W. voor 1 woning.

Box SmallU hebt een woning op het oog en bij een bezichtiging wilt u een deskundige aan uw kant hebben. Wij onderzoeken de bouwkundige staat op mogelijke gebreken, kadastrale recherche, eigendomssituatie, informatie over de omgeving en huizenprijzen en beoordelen de vraagprijs van de betreffende woning. Toetsing van de koopakte opgesteld door de verkopende partij.

Blox Medium kost u € 995,= inclusief B.T.W. voor maximaal 3 woningen.

BOX mediumU hebt een woning op het oog en bij een bezichtiging wilt u een deskundige aan uw kant hebben. Wij onderzoeken de bouwkundige staat op mogelijke gebreken, kadastrale recherche, eigendomssituatie, informatie over de omgeving en huizenprijzen en beoordelen de vraagprijs van de betreffende woning. U wilt overgaan tot aankoop van deze woning. Wij voeren, in nauw overleg met u, de onderhandelingen. Bij elke stap in het proces krijgt u advies en zullen wij de contacten met de verkoper of diens makelaar onderhouden. De (juridische) afhandeling tot aan de inspectie en overdracht van de woning bij de notaris zullen wij voor u regelen en bewaken.

Blox Large kost u € 1.595,= inclusief B.T.W.  voor maximaal 3 woningen.

BOX LargeU hebt besloten om een ander huis te kopen. Veel vragen en onzekerheden. "Wat wil ik eigenlijk, kan ik me dat wel veroorloven en hoe weet ik of ik niet te veel betaal?" Wij helpen u om de zaken op een rij te zetten. Op basis van uw wensen en financiële mogelijkheden stellen we een 'profiel' samen dat als uitgangspunt dient voor een zoekopdracht. Op basis van dit profiel maken wij een selectie van de woningen die te koop staan of komen.
Wij begeleiden u bij de diverse bezichtigingen. Wij onderzoeken de bouwkundige staat op mogelijke gebreken, kadastrale recherche, eigendomssituatie, informatie over de omgeving en huizenprijzen en beoordelen de vraagprijs van de betreffende woning. De geschikte woning is voor u gevonden en u wilt overgaan tot aankoop van deze woning. Wij voeren, in nauw overleg met u, de onderhandelingen. Bij elke stap in het proces krijgt u advies en zullen wij de contacten met de verkoper of diens makelaar onderhouden. De (juridische) afhandeling tot aan de overdracht bij de notaris zullen wij voor u regelen en bewaken. U wordt door ons tijdens het hele traject begeleid, geïnformeerd en geadviseerd vanaf de eerste bezichtiging tot aan de inspectie en overdracht van de woning bij de notaris.

Contact

Jonker HuisWerk
Markt 4, 4112 JS Beusichem

Telefoon: 0345 501014
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jonker HuisWerk Makelaardij
Disclaimer - Sitemap